<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Susanne Solberg Almedal

Mine siste artikler
– Kynisk og brutalt av staten
Regnskap Norge krever at rentekrav for bedrifter ettergis. – Det er kynisk og brutalt av staten å sparke bedrifter som allerede er i knestående, sier adm. direktør i Regnskap Norge.
Kraftig inkassoøkning for bedrifter
Norske bedrifter sliter med å betale strømregningen, ifølge ferske tall fra Kredinor. 
Kontraktsbom for Lerøy
Historisk høye laksepriser førte til rekordomsetning for Lerøy i andre kvartal. Men lakseoppdretteren tapte stort på høy kontraktsandel. 
Svakere enn ventet fra Lerøy
Lerøy Seafood leverte rekordomsetning i andre kvartal. Det operasjonelle driftsresultatet når likevel ikke opp til analytikerkorpsets forventninger. 
Comeback for Axactor
Etter mange tøffe kvartaler har det endelig snudd for John Fredriksens inkassoselskap. –  Nå har vi ryddet opp og fått skuta på rett kjøl, sier konsernsjef Johnny Tsolis i Axactor.
Sterkt marked ga vind i seilene for Multiconsult
– Det er et sterkt marked i alle våre fire forretningsområder. Vi har ennå ikke blitt truffet av usikkerheten mange snakker om, sier konsernsjef Grethe Bergly i Multiconsult. 
Tror bunnen er nådd for Komplett Bank
– Det ser ut til at utlånsveksten er på vei oppover. Jeg tror volumet har passert bunnen nå, så det er positivt, sier bankanalytiker Jan Erik Gjerland i ABG Sundal Collier. 
SR-Bank fosser frem i Oslo og Viken
SpareBank 1 SR-Bank har hatt god utlånsvekst det seneste året. Utlånsporteføljen har vokst med over 7 prosent og det meste kommer fra Oslo og Viken.
Resultatfest i Bjørvika
DNB knuste forventningene og tjente 10 milliarder kroner. – Norsk næringsliv holder farten oppe, sier konsernsjef Kjerstin Braathen. 
DNB slår forventningene
DNB fikk et resultat før skatt på 10 milliarder kroner i årets andre kvartal. På forhånd ventet analytikerkorpset et resultat på 9,1 milliarder kroner.