<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Thomas Hilmersen

Mine siste artikler
Inflasjonstall skaper optimisme
De fleste internasjonale børsindeksene var høyere torsdag ettermiddag, etter at ny statistikk viste fallende inflasjon på begge sider av Atlanterhavet.
Tror Novo Nordisk kan gå enda mer
Aksjen er opp med nesten 70 prosent på ett år, men ifølge DNB-forvalter Benedicte Bakke er den fremdeles attraktivt priset.
Kraftig rekyl for eBay
Handelsplattformen hadde ingen problemer med å innfri analytikernes lave forventninger og ble belønnet med et kursløft på 7 prosent.
SpareBank 1 Markets: På tide å kjøpe TGS
Analytiker Christopher Møllerløkken ser en oppside på rundt 75 prosent, som følge av kursfall og fortsatt gode utsikter i oljeservicesektoren.
Handelsaksjer trosser verre utsikter
To av USAs største butikkjeder venter ytterligere inntektsfall i år. Tirsdag ettermiddag var aksjene likevel opp med 1–3 prosent.
DNB: Protector-kursen skal enda høyere
Forsikringsaksjen har steget med godt over 50 prosent på ett år, men analytiker Håkon Astrup ser ytterligere oppside.
Pizza og Buffett i medvind
Både Domino's Pizza og Berkshire Hathaway fikk kursløft mandag, etter å ha lagt frem sterke inntjeningstall for fjerde kvartal.
Favorittsektorene er bank og teknologi
Alemo-sjef Hugo Andre Pettersen tror långiverne vil fortsette å gjøre det bra, men unngår direkte eiendomseksponering.
Kan ikke lenger selge vare «som den er»
Den nye forbrukerkjøpsloven forbyr salg av brukte varer med formuleringen «som den er». – Det holder dermed ikke nødvendigvis å si at man ikke kjente til en mangel, sier Julie Rasmussen Solli i Advokatfirmaet Thommessen.
– Kan komme til å skuffe de kommende kvartalene
De ulike selskapene har forskjellig evne til å håndtere en krevende start på 2024, påpeker Danske Bank.