<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Tonje K. Tellefsen

Mine siste artikler
Disse eier de dyreste hyttene på Hankø og Hvaler
En ganske kort kjøretur fra hovedstaden finnes en sjarmerende kyststripe med avslappet stemning. Se hvem som eier de 15 mest kostbare feriestedene på østsiden av Oslofjorden.
Disse eier de dyreste hyttene i Kragerø
Det foretrukne rekreasjonsområdet for mange finans- og næringslivsfolk. Se hvem som eier de 15 mest kostbare feriestedene i Kragerø-skjærgården.
Disse eier de dyreste hyttene i Færder og Sandefjord
Hyttepalasser i innbydende skjærgård - bare halvannen times kjøring fra Oslo. Se hvem som eier de 20 mest kostbare feriestedene i Færder og Sandefjord.
Disse eier de dyreste hyttene i Indre Oslofjord
Noen av landets flotteste skjærgårdsperler ligger bare et steinkast fra Oslo-gryta. Se hvem som eier hovedstadens 15 mest kostbare feriesteder.
Disse eier de dyreste hyttene i Blindleia
Sørlandets mest attraktive kyststripe kan skilte med Norgesrekorden i hyttemarkedet. Se hvem som eier de 20 mest kostbare ferieperlene i den kjendistunge leia.
Disse eier Norges 100 dyreste sommerhytter
Landets 100 mest kostbare skjærgårdsidyller er verdt nær fem milliarder kroner. På listen finner vi palassene til kongeparet, John Fredriksen, Petter Stordalen og Johan H. Andresen.
Smiths Venner-topper fikk byggenekt i Blindleia
To profiler i den kristne menigheten Smiths venner eier til sammen fire perler på Sørlandets mest attraktive kyststripe. Drømmen om å rive og bygge ny luksushytte på en av eiendommene ble nylig knust av Lillesand kommune.
– Milliardærbønder misbruker skattebetalernes penger
Flere av Norges rikeste er blant de som mottar aller mest i landbruksstøtte, samtidig som de får mulighet til å gjemme unna deler av formuen. Det er dysfunksjonell politikk og penger på helt ville veier, mener BI-forsker Ivar Gaasland.
Aker-topp svir av 100 mill. på ny luksusvilla
Aker BioMarine-sjef Matts Johansen har kranglet med Oslo kommune i nærmere to år for å få realisert sin nye gigantbolig på 800 kvadratmeter i Holmenkollen. Han måtte til slutt godta saltak.
Milliardærarvingenes luksusbiler
Kapital har kartlagt bilparkene til landets rikeste arvinger. To av dem utmerker seg med stor appetitt på eksklusive glis.