<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Tonje K. Tellefsen

Mine siste artikler
Norges 400 rikeste: Milliardene flyr
Ferie for deg som elsker slott
Ikke noe sted i verden ligger slottene og herregårdene tettere enn på Fyn, og flere av dem tar imot gjester. Et av dem er Hindsgavl, slottet som i sin tid la grunnlaget for Norges selvstendighet.
Sjarmerende småbyidyll
Langs Den danske riviera ligger kulturattraksjonene som perler på en snor. Omtrent på midten finner vi Hornbæk, Danmarks eldste og mest fornemme badeby.
Slik får du tilgang til loungene
Flyplasslounger er ikke bare for dem med billetter foran i flyet. Her er fem nyttige tips som gir deg adgang uavhengig av koden på boardingkortet.
Ski, chalet og fransk gourmet
I Jurafjellene finner du et av verdens lengste sammenhengende løypenett. Legg til sjarmerende landsbyer, fantastisk mat og rå utsikt – og det er lett å forstå hvorfor den enorme fjellkjeden blir stadig mer populær blant de langrennsfrelste.
Skisportens vugge
I St. Moritz er glamourfaktoren like høy som fjellene. Stedet sies å være et av verdens dyreste skiområder, men byr til gjengjeld på et fantastisk tilbud hva gjelder både vintersport og annen underholdning for øvrig.
Hvitt og køfritt
Seefeld er en rikmannsplass hvor det koster penger å gå langrenn. Til gjengjeld er både løypenettet og aktivitetstilbudet ubetalelig.
Helt vilt
Tre millimeter teltduk er det eneste som skiller oss fra den afrikanske stjernehimmelen. Det er også det eneste som holder villdyrene unna våre sovende kropper.
Norges mest utfordrende sommerjobb?
Kapital søker sommervikarer i perioden 2. august til 13. september
Nederland: Kunsten i sentrum
Russiske skatter, moderne provokasjon og godbiter fra van Gogh og Rembrandt. Kunst fra hele verden står i fokus når Nederlands fire største byer går sammen om det storstilte kunstarrangementet Holland Art Cities - den høyeste konsentrasjonen av kunst pr. kvadratmeter noensinne.