<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Victor Smith Solvang

Mine siste artikler
Kahoot med klare vekstambisjoner
Adm. direktør i Kahoot, Eilert Hanoa, forteller om børsrakettens vei videre på Investordagene 2020. 
Morten Klein: – Det er et lite opprør på gang i samfunnet
Morten Klein forteller om veien fra bartender til milliardær og om sine investeringsanbefalinger på Investordagene 2020.
Nordea-topp: - Dette er tidenes dugnadsprosjekt
Nordea-topp Håvard Lintvedt forteller om en ny generasjon gründere og viktigheten av å utvikle sterke incentivordninger.  
Jon André Løkke: – Norge henger langt bak resten av verden
EU og resten av verden har for alvor begynt å satse på grønn hydrogen. – 99,5 prosent av vår omsetning er utenfor Norge, sier adm. direktør i NEL, Jon André Løkke. 
Siri Kalvig:  – Vi må endre energiflyten
Adm. direktør i Nysnø, Siri Kalvig, forteller om mobiliseringen av kapital mot bærekraftige investeringer på Investordagene 2020. 
Sjømatanalytiker: – Kan få dobbel etterspørselseffekt i 2021
Sjømatanalytiker Alexander Aukner i DNB Markets tror kombinasjonen av lavere tilbud og høyere etterspørsel vil sende lakseprisen opp 16 prosent i 2021.
John Olaisen: - Forventer nye topper for oljeetterspørselen
Analysesjef John Olaisen i ABG Sundal Collier er klar på at oljeetterspørselen vil øke, og presenterer sine beste aksjecase innen energisektoren.
Fascinert av Lan Marie og Trump
Porteføljeforvalter Philippe Sissener er fascinert over hva Lan Marie Berg og Donald Trump har fått til i henholdsvis Oslo og USA.
Halverte driftsresultatet
Alarm- og sikkerhetsselskapet Sector Alarm ble tynget av høye ekspansjonskostnader i fjor, og driftsresultatet stupte med over 500 millioner kroner.
– Staten er en elendig eier
Styremedlemmer i statlig eide selskaper skyr risiko. – De burde motta honorar i form av aksjer, sier Jan Petter Sissener.