<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Svarer på dine klokkespørsmål

Nicolai og Jon Henrik fra klokkelandslaget svarer på dine spørsmål i ukens episode av klokkelandslaget.

Publisert 7. feb. 2023 kl. 10.35
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 118 ord
En hel episode med Jon Henriks hjørne, hvor Klokkelandslaget besvarer dine spørsmål! Hva er den rimeligste klokken man kan anbefale? Hvilke utenlands klokkemerke mangler vi i Norge? Hvem blir den neste store innen independent watchmaking? Alt dette, og mer, får du svaret på.

En hel episode med Jon Henriks hjørne, hvor Klokkelandslaget besvarer dine spørsmål! Hva er den rimeligste klokken man kan anbefale? Hvilke utenlands klokkemerke mangler vi i Norge? Hvem blir den neste store innen independent watchmaking? Alt dette, og mer, får du svaret på.

Hør som podcast her:

Om klokkelandslaget:

Klokkelandslaget er en podcast fra Finansavisen i samarbeid med Tidssonen.no, dedikert til klokker. Alt du trenger å vite om nyheter, tips og gode historier. Finansavisen-journalist Nicolai Giil og Tidssonen.no-grunnlegger Jon Henrik Haraldsen tar lytterne med inn i den store klokkeinteressen. Det hele med gjester fra bransjen, samlere og entusiaster.
Finansavisens podcaster kan lyttes til der du foretrekker det, enten det er Spotify , Apple Podcast , Acast eller de andre tjenestene.