<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Louis Vuitton restarter supermerke

Lous Vuitton gjennopliver et merke, Hodinkee lanserer klær og mer i ukens episode av Klokkelandslaget.

  Publisert 28. feb. 2023 kl. 14.57
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 151 ord
  Louis Vuitton restarter supermerke, Hodinkee-klær og markedets billigste Rolex
  Klokkelandslaget bringer siste nytt fra klokkeverdenen. Hodinkee lanserer caps og veske til blandet mottakelse, det norske klokkemerket Berg lager klokke for det argentinske fotballforbundet og luksuskonglomeratet Louis Vuitton gjenoppliver Daniel Roth. Nicolai har undersøkt hva som egentlig er markedets billigste Rolex og Jon Henrik kommer med en oppfordring til norske klokkemerker.

  Klokkelandslaget bringer siste nytt fra klokkeverdenen. Hodinkee lanserer caps og veske til blandet mottakelse, det norske klokkemerket Berg lager klokke for det argentinske fotballforbundet og luksuskonglomeratet Louis Vuitton gjenoppliver Daniel Roth. Nicolai har undersøkt hva som egentlig er markedets billigste Rolex og Jon Henrik kommer med en oppfordring til norske klokkemerker.

  Hør episoden her:

  Fotnoter

  Louis Vuitton gjenoppliver Daniel Roth

  Hodinkee lanserer caps og vesker

  Berg Watches lager offisiell klokke til det argentinske fotballforbundet

  Jon Henriks Jaeger-LeCoultre Duomètre Quantième Lunaire

  Citizen Promaster Mechanical Diver 200m

  Otsuka-lotec

  Isotope Watches

  Om Klokkelandslaget:

  Klokkelandslaget er en podcast fra Finansavisen i samarbeid med Tidssonen.no, dedikert til klokker. Alt du trenger å vite om nyheter, tips og gode historier. Finansavisen-journalist Nicolai Giil og Tidssonen.no-grunnlegger Jon Henrik Haraldsen tar lytterne med inn i den store klokkeinteressen. Det hele med gjester fra bransjen, samlere og entusiaster.
  Finansavisens podcaster kan lyttes til der du foretrekker det, enten det er Spotify , Apple Podcast , Acast eller de andre tjenestene.