<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Norwegian tilbyr 144 ruter til 65 destinasjoner

– Neste vinter har vi 144 ruter i og mellom de nordiske landene og til destinasjoner i Europa, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

    Publisert 16. mars 2023 kl. 09.28
    Oppdatert 16. mars 2023 klokken 09.36
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 171 ord
    SLIPPER NYE RUTER: Norwegian. Foto: Iván Kverme

     

    Neste vinterhalvår vil Norwegian tilby 144 ruter til 65 ulike destinasjoner. Utenriks fortsetter flyselskapet selskapet med direkteruter til en rekke destinasjoner i Europa fra alle de store flyplassene i Norge, slik som Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. 

    I tillegg tilbyr selskapet direkte flyvninger fra Haugesund til Alicante, fra Ålesund til Alicante, fra Tromsø til London og Longyearbyen og fra Sandefjord Lufthavn Torp til både Alicante og Las Palmas. 

    – Vi viderefører populære ruter, og miksen av destinasjoner gir kundene muligheter til å fly med oss til drømmeferier med sol og bad, kunst og kultur eller aktivitetsferier, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

    Enkelte ruter til de mest populære skidestinasjonene i Alpene blir kunngjort på et senere tidspunkt.

    Norwegian opererer med et sommer- og et vinterprogram som byttes to ganger i året, i henholdsvis slutten av oktober og slutten av mars. Om få uker starter sommerprogrammet med 300 ruter til 114 destinasjoner. Blant en rekke mye besøkte destinasjoner inneholder også sommerprogrammet noen nyheter, deriblant Bari, Skopje, Porto, Bologna, Bucuresti, Sofia, Milano/Bergamo, Alanya/Gazipasa og Thessaloniki.