<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nye Norwegian-ruter

Norwegian lanserer nye direkteruter, og åpner billettsalget til sommersesongen 2024.

Publisert 13. sep. 2023 kl. 09.11
Oppdatert 13. sep. 2023 klokken 09.35
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 177 ord
NYE RUTER: Fra Norwegian. Foto: NTB

 

Norwegian lanserer nye direkteruter fra Tromsø til Berlin, Paris og Milano, samt fra Oslo til Bardufoss og Lakselv, går det frem av en pressemelding onsdag.

Samtidig åpner selskapet for salg av billetter på 276 ruter i sommersesongen 2024, hvorav 150 fra Norge. Sommersesongen går fra slutten av mars til slutten av oktober.

– Denne sommeren har vært en av de beste i Norwegians historie, med høy etterspørsel etter flyreiser. Neste sommer har vi enda flere fly i flåten, og det betyr at vi kan åpne nye ruter og øke antall avganger på eksisterende, sier kommersiell direktør Magnus Thome Maursund i en kommentar.

Helårsruter til nord

Rutene Oslo-Bardufoss/Lakselv reintroduseres som helårsruter, og åpnes for salg i starten av februar/april 2024. I tillegg åpnes det for salg på nye ruter fra Nord-Norge allerede i vinter. 

Direkterutene fra Tromsø til Berlin/Paris/Milano åpner i midten av januar 2024 – alle med to ukentlige rundturer. Paris-ruten åpner 15. januar, Milano-ruten 16. januar og Berlin-ruten 18. januar.

Fra før flyr Norwegian fra Tromsø til London (Gatwick), København, Oslo, Alta, Kirkenes og Longyearbyen hele året, samt til Bergen i sommersesongen.