<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Julegaveguiden: Episode 1 – Luksusgaver til far

Dette er luksusgavene som skal ligge under treet til far i år.

  Publisert 27. nov. 2023 kl. 13.14
  Oppdatert 27. nov. 2023 klokken 15.04
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 264 ord
  Julegavetips til far

  Hva skal man gi til mannen som har alt? Dropp fallskjermhopp og eksotiske teer. Når alt kommer til alt er det lite som slår en praktisk og stilfull gave som varer. Gjerne en han kan fortelle en historie om.

  1. Hansker fra Hermès – pris: 9.000 kroner

  Til jul er alt som kan holde far varm en vinner. Hermes-hanskene med kasjmir på innsiden kombinerer varme og eleganse, som gjør at far kan vise seg litt ekstra frem i vintermånedene.

  Alternativt disse fra YSL til 8.000 kroner.

  Hansker fra YSL Foto: YSL

  2. Cable knit-genser fra Julius Caesar – pris: 20.000 kroner
  En 100 prosent kasjmir cable knit genser i en lys farge er akkurat det trenger. Lyse farger er trendy nå, og kongen av cool på 60-tallet – Steve McQueen – knyttet cable knit genseren til sitt bryst.

  Blant ordene som har vært nevnt oftest i comeback-moten etter coronaperioden har vært TV-serien Succession og stealth wealth, og selve definisjonen på merket som brukes mye i serien er Loro Piana. Deilig ull og kasjmir til 17.000 kroner.  

  Genser, fra Loro Piana. Foto: Mr. Porter

  3. Frakk i kasjmir – pris: 125.000 kroner
  En 100 prosent kasjmirfrakk i mørke farger passer perfekt til mer formelle anledninger, mens lyse passer mer avslappede sammenhenger. Poenget er at en kasjmir er en gave far vil sette enorm pris på, som kan brukes til utallige anledninger når det er kaldt. Kasjmir har den egenskapen at det regulerer temperatur og er dessuten varmere enn vanlig ull. Med andre ord, din naturlige aircondition.

  Et litt enklere alternativ fra Valentino til 39.000 kroner.

  Valentino Garavani frakk Farfetch