<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
Indrefileten: Henning Eivindssøn Astrup eier Holleskardvegen 443, den nest dyreste hytta i Hemsedal. Også Anders Misund og Borger Borgenhaug har hytter verdsatt rundt 50 millioner i Holleskardet, det aller mest ettertraktede området i dalen. Runar Vatne har sikret seg toppleilighet i Skigaarden. Thomas Bjørnflaten

Disse eier de dyreste hyttene i Hemsedal

Hemsedal, også kalt Skandinavias alper, var lenge restriktive med regulering av tomter og størrelser på fritidsboliger, men tidene har forandret seg i kommunen nord i Buskerud. Her er de ti mest kostbare hyttene. 

Publisert 20. mars 2024 kl. 18.22
Oppdatert 31. mars 2024 klokken 21.20
Lesetid: 3 minutter
Artikkellengde er 518 ord