<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Rigger for nye oppkjøp
Regnskap- og rådgivningsselskapet Aider fortsetter sin kraftige vekst. Nå har Aider hentet 250 millioner kroner i obligasjonsmarkedet og er rigget for nye oppkjøp.
En tikkende skattebombe i laks
Den nye grunnrenteskatten gjør at skattetvister og lange prosesser mot myndighetene om riktig skattegrunnlag blir en del av næringens hverdag, hevder Jørgen Kristian Andersen.
Regnskap Norge advarer: – Den stigende konkurstrenden er bekymringsfull
– Høye strømpriser, økte skattebyrder og fortsatt rentekostnader til staten i etterkant av Covid-19 har ført mange i knestående, sier Rune Aale-Hansen, adm. direktør i Regnskap Norge.
Skatteetaten tvinges til å endre praksis
Selskaper som faktisk ikke er i økonomiske vanskeligheter skal ikke miste støtte, presiserer ESA. Flere saker må revurderes, ifølge RSM Norge.
– Hundre prosent prestasjonsbasert, det liker jeg
Familien bodde i kirkeasyl i Voksen kirke på Oslos vestkant. I voksen alder opplevde Fahim Azimi Waaler å få utallige avslag på jobbsøknader i offentlig sektor. Nå vil han la resultatene tale for seg.
800 nyansatte i 2022
Nyutdannede økonomer strømmer til revisjonsbransjen. I 2022 ansatte revisjonsselskapene 800 ferske revisorer og det er kvinnene som har høyest utdanning og som dermed får best betalt.
Kompliserte regler og krav ødelegger
Usikre rammevilkår og kompliserte regler ødelegger for mange små og mellomstore bedrifter, hevder Kristen Elstad og Martin Aasen i BDO Norge.