<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Märtha Louise er frekkere enn flatlusa

Publisert 13. feb. 2023 kl. 21.00
Oppdatert 19. feb. 2023 klokken 11.48
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 478 ord
Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett. Foto: NTB

Dette var Trygve Hegnars leder 13. februar.

For å dempe kritikk, eller sørge for at det ikke kommer kritikk, hevder prinsesse Märtha Louise at kritisk omtale av henne og hennes forlovede Durek Verrett er rasistisk og kvinnediskriminerende. Dette kommer frem i et intervju («Min sanning») i den svenske kanalen SVT.

Det er en stygg og velkalkulert påstand basert på at ingen ønsker å bli plassert i båsen rasistisk eller kvinnediskriminerende, men det viser bare at prinsesse Märtha Louise er frekkere enn flatlusa.

Den årelange kritikken mot prinsessen og nå (noe senere) mot Durek Verrett, er basert på konkrete handlinger hvor begge to fremstår som kvakksalvere og kyniske profitører for å tjene penger.

Dette skjules nå ved at Märtha Louise fremstiller seg selv som medieoffer («Jeg er den mest kritiserte personen i Norge»), og hvor pressen delvis får skylden for den tidligere ektemannen Ari Behns selvmord. Det er bare ekkelt.

Märtha Louise ga i 2002 avkall på tiltaleformen «Hennes Kongelige Høyhet» fordi hun ønsket å være selvstendig næringsdrivende, men forble prinsesse. Det var en tabbe.

I august 2007 lanserte Märtha Louise, sammen med Elisabeth Nordeng, det som ble kalt Engleskolen, hvor det var opplæring i reading, healing og berøring.

Prinsessen sa hun kunne se engler, at hun var synsk og at hun hadde hatt overnaturlige evner siden barndommen.

Hun kunne også snakke med avdøde og hester. Her i avisen sa vi at hele opplegget var «ren svindel». Andre aviser ba prinsesse Märtha Louise gå av.

I 2019 ble det bestemt på Slottet at Märtha Louise ikke skulle bruke prinsessetittelen i kommersielle sammenhenger, og i 2022 frasa hun seg sine offisielle oppgaver for å bidra til et tydeligere skille mellom egne økonomiske aktiviteter og tilknytningen til Kongehuset.

Dette fordi sjamanen Durek Verrett, prinsessens nye kjæreste (fra 2019) og Märtha Louise skamløst benyttet seg av prinsessetittelen.

Og Verrett, som nå er blitt prinsessens forlovede, driver grovt kvakksalveri, eller det vi kaller svindel og humbug. Han hevder å kunne fordrive covid hvis man, av ham, kjøper en blikkdåse for 2.000 kroner og henger den rundt halsen, og han hevder å fordrive kreft fra kvinners vagina som er oppstått hvis kvinnen har hatt flere partnere.

Virksomheten til paret Verrett og Martha Louise ble så latterlig at organisasjoner som hadde prinsessen som sin høye beskytter, kastet Märtha Louise ut, og Kong Harald bestemte at hun ikke lenger skulle representere Kongehuset.

Nå sier Märtha Louise at hun gjerne vil ha disse oppgavene tilbake. Samtidig som hun igjen sier det er pressen som er årsak til at det går så dårlig for henne og forloveden Durek Verrett.

Hvis Märtha Louise er så synsk som hun hevder hun er, ser hun nok at det ikke blir noe av.

Fortsatt forsvarer hun Durek Verretts toskete medaljong til 2.000 kroner. Hvis de kan vise til en eneste som har blitt kvitt covid på grunn av blikkdåsen, skal de gjerne få spalteplass her.

Engler bør man jo ta vare på.