<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Paramount+ med 4 nye millioner abonnenter

Senere i år blir strømmetjenesten slått sammen med konkurrent.

  Publisert 4. mai 2023 kl. 15.13
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 155 ord
  PARAMOUNT+:Barberer bort dødkjøtt fra innholdskatalogen før sammenslåingen med Showtime. FOTO:NTB

  I løpet av tredje kvartal 2023 skal Paramount+ og Showtime slås sammen og det er forventet at de to strømmetjenestene vil spare over 700 millioner dollar, tilsvarende 7 milliarder kroner, i direkte kostnader, skriver Techcrunch.

  Men den planlagte spleisen har også ført til at kostnadene for programmering endte på 1,7 milliarder dollar for Paramount alene i første kvartal.

  Paramount+ fikk videre 4,1 millioner flere abonnenter i løpet av årets første kvartal , noe som bringer totalen til 60 millioner, opp fra 56 millioner abonnenter i fjerde kvartal 2022.

  Paramount rapporterte også et tap på 1,1 milliarder dollar, tilsvarende 7,7 milliarder kroner, og en omsetning på 7,3 milliarder dollar.

  – I forbindelse med planen om å integrere Showtime i Paramount+ gjennomgikk vi i løpet av første kvartal av 2023 innholdsporteføljen vår og bestemte at vi ikke ville bruke en del innhold på våre plattformer i fremtiden, skriver selskapet i sitt brev til aksjonærene.