<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
Populær: En faktisk Tiffany-blå Patek Philippe ref. 5711 lansert i samarbeid med Tiffany & Co. i 2021, en klokke som blir omsatt for flere millioner dollar til tross for at butikkprisen “kun” var litt over 50.000 dollar. Dette eksemplaret ble auksjonert av Christie’s i 2022 for 3,2 millioner dollar. Rekorden er imidlertid hele 5,4 millioner dollar (før salær), en liten stund etter lanseringen, og ble i sin tid det 9. dyreste armbåndsuret solgt på auksjon noensinne. Foto: Christie's

En av de største klokketrendene

Har du latt deg fortrylle av turkise klokker? Da er du ikke alene.

Publisert 15. sep. 2023 kl. 09.11
Lesetid: 8 minutter
Artikkellengde er 1905 ord