<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

The Economist: – Trump er en fare for verden

Det største faremomentet verden står overfor i 2024 heter Donald Trump. Det skriver The Economist.

Publisert 19. nov. 2023 kl. 11.34
Oppdatert 20. nov. 2023 klokken 12.16
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 188 ord
VIL MØTE MINDRE MOTSTAND : En valgseier for Donald Trump vil være et vannskille både for USA og for verden. Foto: NTB

Dette skriver utenlandske aviser på lederplass

The Wall Street Journal

Joe Biden er 81 år mandag 20. november. Staben i Det hvite hus forsøker å vitse bort presidentens høye alder, men velgerne lar seg ikke lure. Staben og familien må fortelle Biden at han er for gammel til å styre landet.

Financial Times

Innimellom kriger, klimaendringer og politisk kaos kan det være vanskelig å få øye på de gode nyhetene. Inflasjonstallene på begge sider av Atlanteren overrasket positivt nylig. Men den dystre stemningen kan bli vanskeligere å bli kvitt enn politikerne håper.

Die Welt

I 20 år strøk tyske politikere Vladimir Putin med hårene. I dag kan vi se resultatet: Russland er blitt et fullskala diktatur. Da er det bedre å gjøre som Joe Biden. Han kaller Kinas president Xi Jinping en diktator, og likevel fortsetter Biden å snakke med ham.

The Economist

Det største faremomentet verden står overfor i 2024 heter Donald Trump. En valgseier for Trump vil være et vannskille både for USA og for verden. Trumps politikk vil merke mindre motstand enn tidligere, og USAs moralske autoritet vil svekkes.