<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

FT: – Håpløs styring i OpenAI

I løpet av bedriftens korte liv er OpenAI blitt kjent for to ting: Astronomiske ambisjoner og håpløs selskapsstyring. Det skriver Financial Times.

Publisert 21. nov. 2023 kl. 06.26
Oppdatert 21. nov. 2023 klokken 12.12
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 191 ord
– BØR REISE KRITISKE SPØRSMÅL: Sparkingen av Sam Altman som OpenAI-sjef bør reise kritiske spørsmål om utviklingen innen kunstig intelligens, skriver Financial Times. Foto: NTB

Dette skriver utenlandske aviser på lederplass

The Wall Street Journal

Internasjonale medier har stemplet Javier Milei som en radikal galning, tilsvarende Donald Trump. Venstreorienterte ledere i Latin-Amerika mener han er en fascist. Argentinske velgere har tatt en sjanse på å velge Milei til president. Nå blir det opp til ham å levere på løftene.

Financial Times

I løpet av bedriftens korte liv er OpenAI blitt kjent for to ting: Astronomiske ambisjoner og håpløs selskapsstyring. Det er ingen god kombinasjon. Sparkingen av Sam Altman som OpenAI-sjef bør reise kritiske spørsmål om utviklingen innen kunstig intelligens.

Die Welt

Enten det gjelder skjønnhetstips eller krigen i Midtøsten: Millennials og generasjon Z bruker heller podcast og video enn tradisjonelle medier når de skal oppdatere seg. Denne utviklingen er farlig, men journalistene har selv skylden for at de blir overflødige. De er for langsomme, for stivbente og for skuddredde.

Dagens Industri

«He’s a dictator», sa Biden på pressekonferansen om Xi Jinping etter et toppmøte som forøvrig var konstruktivt. Alle diktaturer er forferdelige, men med de kommunistiske kommer et særskilt problem, nemlig den totale mangelen på eiendomsrett.