<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Legger ned talkshow etter 12 år

Etter 12 år og 25 sesonger gir Anne Lindmo seg som talkshowvert i «Lindmo». Til høsten bytter hun ut pumps med turstøvler i et nytt TV-program på NRK.

Publisert 11:31 2. feb. 2024
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 207 ord
GIR SEG: Anne Lindmo har ledet talkshowet «Lindmo» på NRK siden 2012. Foto: NTB

– Jeg har hatt enorm glede av å lage nasjonal leirbålsamling på fredagskveldene, men alt har sin tid. Det er både morsommere og lurere å gi seg mens leken fortsatt er meget god, sier Anne Lindmo i en pressemelding.

Talkshowet «Lindmo» har gått på NRK siden 2012. I 2018 tok hun over sendeflaten til «Skavlan» på fredager, etter at Fredrik Skavlan tok med seg sitt program til TV 2. Siste sending av «Lindmo» sendes fredag 5. april.

Men Lindmo forsvinner ikke fra TV-skjermen.

– Det neste TV-prosjektet mitt har allerede vært i utvikling en periode. Nå bytter jeg pumps med turstøvler og tar samtalepartnerne mine med meg til skogs, sier hun om det nye programmet, som får premiere på NRK til høsten.

I fjor ga Lindmo ut friluftslivsboken «Min tur».

Underholdningsredaktør Charlo Halvorsen i NRK takker Lindmo for jobben hun har gjort som talkshowvert.

– Lindmo har blitt en viktig del av helgeritualet for mange hundretusen nordmenn. Hun har hatt den verdifulle kombinasjonen av solid raushet med gjestene, et humoristisk hjerte og et svært skarpt hode, sier han.

– Vi gleder oss stort til å se friluftsvarianten og turentusiasten Anne i fri dressur på TV til høsten, tilføyer han.

Ifølge Halvorsen er det fremdeles ikke klart hva som kommer til å erstatte «Lindmo» på fredagskveldene.

(NTB)