<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

FT: – Perfekt storm i boligforsikring

I disse dager får mange huseiere en ubehagelig overraskelse når de åpner fakturaen fra forsikringsselskapet, skriver Financial Times.

  Publisert 2. apr. 2024 kl. 07.16
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 191 ord
  PREMIESMELL: Forsikringspremiene for bolig har i flere år vokst i samme takt som inflasjonen, skriver Financial Times. Foto: Dreamstime

  Dette skriver utenlandske aviser på lederplass

  The Wall Street Journal

  Går Erdogan-epoken mot slutten i Tyrkia? I hvert fall oppnådde opposisjonen i landet et valgskred i søndagens lokalvalg. Selv om Recep Tayyip Erdoğan har styrt landet i nesten 20 år, viser resultatet at tyrkisk demokrati fortsatt lever.

  Financial Times

  Forsikringspremiene for bolig har i flere år vokst i samme takt som inflasjonen. I disse dager får mange huseiere en ubehagelig overraskelse når de åpner fakturaen fra forsikringsselskapet. Økningen skyldes en perfekt storm av økte boligpriser, klimaendringer og økte priser på gjenforsikring.

  Die Welt

  Islamister og korrupte regimer står ansvarlig for en rekke humanitære kriser i Afrika og Midtøsten. De glemte på denne jord bor ikke på Gaza. Men de postkoloniale vennene av det såkalte globale sør har hendene fulle med å legge skylden på Israel. Elendighet er bare sexy når man kan legge skylden på jøder, tydeligvis.

  Dagens Industri

  Som medlem av Nato vil det bli vanskeligere å bygge vindkraft til havs, ifølge Sveriges energiminister Ebba Busch. Men hvordan har det seg da at andre Nato-land rundt Østersjøen kombinerer havvind med et ambisiøst forsvar?