<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

WSJ: – Biden står fast i en blindvei

Hamas har ingen grunn til å slippe fri israelske gisler så lenge den amerikanske presidenten hjelper dem. Det skriver The Wall Street Journal.

Publisert 17. apr. 2024 kl. 07.03
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 189 ord
– PRESSER ISRAEL: President Joe Biden har forsøkt å presse Israel til å godta en våpenhvile med Hamas, skriver The Wall Street Journal. Her på et valgmøte i Pennsylvania. Foto: Bloomberg

Dette skriver utenlandske aviser på lederplass

The Wall Street Journal

President Joe Biden har forsøkt å presse Israel til å godta en våpenhvile med Hamas. Nå står strategien nok en gang fast i en blindvei. Hamas har ingen grunn til å slippe fri israelske gisler så lenge den amerikanske presidenten hjelper dem.

Financial Times

Presidentvalget i USA, konflikten i Ukraina og nå utbruddet av fiendtligheter mellom Israel og Iran tar oppmerksomhet hos beslutningstakere i mange land. Men oppi disse krisene må ikke det internasjonale samfunnet miste av syne behovet for å finansiere bistand og initiativer innen helse og klima.

Die Welt

CDU har helt rett. En tolkning av islam som ikke deler våre verdier, hører ikke til i Tyskland. Et konservativt, borgerlig parti må gjøre det klart at muslimer som ikke er innstilt på integrasjon heller ikke har noen plass i det tyske samfunnet.

Dagens Industri

Gjengkriminelles forkjærlighet for klær, capser og vesker fra luksusmerker er velkjent. I Birger Jarlsgatan i Stockholm ligger butikker fra Louis Vuitton, Gucci og Moncler på rekke og rad. Her er kriminelle merkelig nok velkomne som kunder, og får betale kontant.