<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sikrer ny avtale i sterkt marked

Klaveness Combination Carriers har landet en toårsavtale med en ledende aktør i energisektoren.

Publisert 17. feb. 2023
Oppdatert 17. feb. 2023
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 140 ord
CLEANBU: Her «Bangus», et av Klaveness Combination Carriers' åtte såkalte Cleanbu-skip. Foto: Klaveness Combination Carriers

 

Klaveness Combination Carriers (KCC) har sikret en toårig befraktningsavtale for et av sine Cleanbu-fartøyer, opplyser kombinasjonsskipsrederiet fredag.

Avtalen er inngått med det som beskrives som en ledende aktør globalt i energisektoren.

KCC-sjef Engebret Dahm sier avtalen er en måte for KCC å sikre verdi i dagens sterke produkttankmarked.

«Vi er glade for å gjennom denne avtalen ytterligere styrke og utvide den allerede etablerte nære relasjonen til den aktuelle befrakteren», sier han.

KCC har tilsammen åtte Cleanbu-fartøyer i sin flåte samt like mange skip av typen Cabu. De 16 kombinasjonsskipene er i størrelsessegmentet fra 72.600 til 82.500 dødvekttonn, og kan frakte både våte laster og alle typer tørrlast. Cleanbu-fartøyene transporterer i tillegg ulike oljeprodukter.

Rederiet la torsdag frem regnskap for fjerde kvartal og hele 2022, der det fremgikk at hele overskuddet for fjerde kvartal sendes ut til aksjonærene i form av utbytte.