<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Cool Company børsnoteres på NYSE

Publisert 16. mars 2023 kl. 22.07
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 131 ord

Cool Company har fått godkjent sin søknad om direktenotering av selskapets aksjer på New York Stock Exchange, i tillegg til Euronext Growth Oslo.

Det fremgår av en børsmelding torsdag.

Aksjen vil kunne handles på NYSE i tillegg til Euronext Growth Oslo under tickeren "CLCO" fra 17. mars 2023. Det vil ikke bli utstedt nye aksjer i forbindelse med noteringen på NYSE.

«Vår nye tilstedeværelse i markedet i USA vil generere umiddelbar verdi for alle CoolCo-aksjonærer ved å gi enklere tilgang til CoolCo-aksjer og ytterligere handelslikviditet. I tillegg styrker dobbelnoteringen CoolCos finansielle fleksibilitet ytterligere, og supplerer vår sterke balanse, betydelige interne kontantgenerering og bevist tilgang til konkurransedyktig priset gjeld for å sikre at vi er godt posisjonert til å gripe attraktive vekstmuligheter på en forsvarlig måte som maksimerer aksjonærverdiene», sier konsernsjef Richard Tyrrell i CoolCo.