<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hva skal man vel med fiender?

  Publisert 7. aug. 2021 kl. 08.54
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 128 ord
  – Se på meg! Per Heimly gjør alt han kan, absolutt alt, for å komme frem fra glemselen. Foto: NTB

  Tidenes likrøveri eller bare tidenes dårligste «venn». Fotografen Per Heimly har begått et forsøk på å dra inn noen kroner og samtidig komme seg ut av den fullstendige glemselen med sin «minnebok» om vennskapet med Ari Behn.

  For riktig å demonstrere mangelen på selvinnsikt og ære, slenger Heimly på de siste SMS-ene mellom ham og Behn. Ja, hvem blir ikke bedre av SMS-er som «Du må ta kontroll over kroppen din og gi faen i symptomer og bli et vilt dyr igjen» eller «Detta blir så bra vettu! Skrive, male og elske livet»?

  Baksiden er et skråblikk på det som skjer i samfunnet, i næringsliv og finans - nasjonalt og internasjonalt. Du finner fire - fem av dem på baksiden av Finansavisen hver dag. Tips oss gjerne på baksiden@finansavisen.no (