<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tilbyr burger med 30 dagers betalingsfrist

Klarna vil tilby et alternativ for de som bruker kredittkort til å bestille mat.

Publisert 19. jan. 2023 kl. 09.47
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 157 ord
NY BETALINGSLØSNING: Wolt og Klarna inngår samarbeid fra 23. januar. Foto: Bloomberg

Matleveringstjenesten Wolt og betalingsgiganten Klarna inngår samarbeid for å tilby sine betalingsløsninger til sultne Wolt-kunder.

Det betyr at de nå har muligheten til å blant annet utsette betalingen i 30 dager etter at de har bestilt dagligvarer eller mat fra restauranter.

De kan også velge å samle alle kjøp hos Wolt i Klarnas app, og betale samtidig før forfallsdato, skriver Klarna i en pressemelding.

– Når vi introduserer vårt populære rentefrie betalingsalternativ til Wolts kunder får de et fleksibelt og brukervennlig alternativ til kredittkort, som fremdeles ofte blir brukt til direktebetalinger. Gjennom vårt partnerskap med Wolt styrker vi vårt løfte om å spare kundene for tid og penger, samtidig som de slipper å bekymre seg for hvert kjøp de gjør, sier sjefen for Klarna Norge, Geir Østby.

Klarna-betalingen blir synlig Wolt-appen i Tyskland, Finland og Sverige 23. januar.

SAMARBEIDER: – I Wolt er vi opptatt av å gjøre handleopplevelsen så friksjonsløs som mulig, sier Vincent Ho-Tin-Noé, Chief Product Officer hos Wolt. Foto: Klarna