<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Annonserer betalt versjon av ChatGPT

ChatGPT vil få en betalingsversjon. Den vil ha mye høyere kapasitet enn dagens gratisversjon.

    Publisert 3. feb. 2023 kl. 11.11
    Oppdatert 28. apr. 2023 klokken 13.01
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 112 ord
    OpenAI, selskapet som står bak den populære tekstroboten ChatGPT, lanserer betalingstjeneste for folk som vil ha rask og uhindret tilgang til roboten, også når mange bruker den samtidig. Foto: NTB

    OpenAI, selskapet bak ChatGPT, annonserte i januar at de hadde begynt å planlegge en betalt versjon av den populære tjenesten for å «sikre langsiktig levedyktighet», skriver Analytics India Magazine.

    Torsdag bekreftet OpenAI at chatboten som baserer seg på kunstig intelligens vil få en betalingsløsning, ifølge NTB. Versjonen bak mur vil gi betalende kunder tilgang tjenesten selv når det er stor trafikk. Nedetid for serveren ved stor pågang har vært en utfordring ved bruk av ChatGPT.  

    Den nye betalte versjonen vil bli kalt «ChatGPT Professional», og selskapet har allerede opprettet en venteliste for tidlig tilgang.

    Ventelisten skisserte fordelene med den betalte versjonen, som blant annet inneholder ubegrensede antall meldinger med tjenesten og at tjenesten alltid vil være tilgjengelig.