<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Musk hinter om ny Twitter-sjef

Like før jul skrev Elon Musk at han ville gå av som Twitter-sjef straks han fant «noen som var dumme nok.» Nå hinter han om en etterfølger i løpet av året.

Publisert 08:26 15. feb. 2023
Oppdatert 09:40 15. feb. 2023
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 246 ord
NY SJEF: Elon Musk er på utkikk etter ny sjef for Twitter. Foto: Bloomberg

Elon Musk har ikke akkurat gått stille i gangene etter at han overtok Twitter i fjor høst . Blant mye annet har flere tusen ansatte blitt sendt på dør , og skeptiske annonsører har lagt investeringene på is

Musk har også forbudt hjemmekontor og manet til lengre arbeidsdager, ikke minst ved å innrede møterom til soverom. Selv har han tilbrakt flere netter på Twitters hovedkontor i San Francisco.

Bekymringsmeldinger

Samtidig har Musk fått bekymringsmeldinger fra Tesla-aksjonærer som mener han bruker for mye tid på Twitter. Musk selv har erkjent at han har for mye å gjøre, og til konferansen World Government Summit i Dubai uttalte han onsdag at det ville ha vært fint å finne en annen Twitter-sjef «mot slutten av 2023.» 

– Jeg tror jeg trenger å stabilisere organisasjonen og bare forsikre meg om at den er finansielt sunn og at produktstrategien blir klarlagt, svarte Musk ifølge Reuters virtuelt på spørsmål om han hadde funnet en ny Twitter-sjef og når denne eventuelt vil bli ansatt.

Spørreundersøkelse

21. desember skrev Musk i et Twitter-innlegg at han ville gå av som konsernsjef «så snart han fant noen som var dumme nok til å ta jobben», og la til at han «bare ville drive programvare- & server-teamene.»

Noen dager tidligere kjørte verdens nest rikeste en spørreundersøkelse på sin sosiale medieplattform om han burde gå av som Twitter-sjef , noe et flertall av respondentene svarte ja på.