<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Endúr bedrer driften

– Vi fortsetter å levere sterke driftsresultater og kontantstrøm, sier Endúr-sjef Jeppe Raaholt.

  Publisert 24. feb. 2023 kl. 07.18
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 169 ord
  LA FREM TALL: Endur. Endur

   

  I fjerde kvartal 2022 hadde Endúr inntekter på 668,3 millioner kroner, mot 663,3 millioner kroner i fjerde kvartal 2021. Selskapet fikk et driftsresultat (EBIT) på 20 millioner kroner, opp fra 7,3 millioner kroner for et år siden. Resultat før skatt var på 1,7 millioner kroner, mot et negativt resultat på 17,3 millioner kroner året før. Nettoresultatet ble på minus 3,3 millioner kroner, mot et overskudd på 22,6 millioner kroner i fjerde kvartal 2021. 

  I fjerde kvartal hadde Endúr en ordreinngang på 243 millioner kroner.

  – Vi fortsetter å levere sterke driftsresultater og kontantstrøm. Spesielt Marine Infrastructure Segment leverer solide tall, men det er også verdt å merke seg at Endúr Maritime har forbedret marginene for femte kvartal på rad. Samlet sett viser resultatene for fjerde kvartal at vår innsats for å forbedre lønnsomhet, likviditet og kontantgenerering fortsetter å gi resultater, sier Jeppe Raaholt, adm. direktør i Endúr.

  I løpet av 2022 hadde Endúr inntekter på 2,51 milliarder kroner og fikk et nettoresultat på 9,1 millioner kroner. 

  SE DIREKTE: Webcast fra kvartalspresentasjonen kl. 8.00