<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Thomas Christensen går av som DLTx-sjef

Hvem som tar over som toppsjef i kryptoselskapet, opplyses det ikke om. DLTx melder også om et tap på over 14 millioner dollar i fjerde kvartal.

Publisert 07:03 27. feb. 2023
Oppdatert 08:18 27. feb. 2023
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 225 ord
GÅR AV: Thomas Christensen gir seg etter fire år som toppsjef i DLTx. Foto: Ivan Kverme

Thomas Christensen har mandag sin siste dag som adm. direktør i DLTx. Med virkning fra 28. februar er han ikke lenger toppsjef, går det frem av en børsmelding.

– Jeg har tilbrakt fire spennende og krevende år i selskapet. Fra Element-omleggingen, DLT-oppkjøpet og oppbygging av et selskap under covidpandemien, har det vært mange utfordrende hindringer på veien. Jeg tror timingen er riktig for å sende stafettpinnen videre, nå som selskapet går inn i en ny fase, sier Christensen.

Fremover vil han være strategisk rådgiver for blokkjedeselskapet, opplyses det. Hvem som tar over stafettpinnen, er ikke kjent.

– På vegne av styret vil jeg takke Thomas for hans bidrag som administrerende direktør i den utfordrende tiden selskapet har gått gjennom og setter pris på at han vil fortsette å være en ressurs for selskapet i fremtiden, sier styreleder James Haft.

Større tap i fjerde kvartal

Selskapet la også frem kvartalstallene for fjerde kvartal mandag morgen. Fasit viste et resultat før skatt på minus 14,2 millioner dollar, sammenlignet med et tap på 10,7 millioner dollar samme kvartal i 2021.

DLTx, tidligere kjent som Element og før det gruveselskapet Intex Resources, rapporterer om en negativ kontantstrøm fra driften på 5 millioner dollar.

Selskapet hadde inntekter på 0,4 millioner dollar i perioden, mot 1,2 millioner samme kvartal året før.

DLTx

(Mill. USD)4. kv. / 224. kv. / 21
Driftsinntekter0,0010,3
Driftsresultat−8,1−3
Resultat før skatt−14,2−10,7
Resultat etter skatt−14,1−10,7