<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Får kontrakt som er større enn selskapet selv

Techstep skal levere mobile enheter til alle helseregioner og sykehus i Norge. Kontraktssummen kan bli nesten dobbelt så høy som selskapets markedsverdi.

    Publisert 16. mars 2023 kl. 09.10
    Oppdatert 16. mars 2023 klokken 09.13
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 125 ord
    KJEMPEKONTRAKT: For Techstep, ledet av Børge Astrup. Foto: Techstep

     

    Techstep er tildelt en rammeavtale av Sykehusinnkjøp HF, den nasjonale innkjøpsenheten for norsk spesialisthelsestjeneste, går det frem av en børsmelding torsdag. 

    Gjennom denne avtalen vil Techstep tilby mobile enheter til alle helseregioner og sykehus i Norge. Avtalen omfatter også utvidet service i forhold til forrige rammeavtale, med mersalgsmuligheter for selskapet totalportefølje.

    Kontrakten går over to år, og har opsjon på to års forlengelse. Potensiell kontraktssum over de fire årene er 650 millioner kroner. Summen innebærer en potensiell dobling av den nåværende kontrakten, og utgjør også nesten det doble av selskapets markedsverdi før børsåpning torsdag – 339 millioner kroner.

    Tildeling av kontrakten skjedde etter en anbudskonkurranse, og signering forventes kort tid etter fristen for innlevering av klage 27. mars.

    Techstep stiger over 14 prosent i tidlig handel på Oslo Børs.