<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Twitter innleder samarbeid med eToro

Twitter har startet samarbeid med nettmegleren eToro. Målet er å tilby brukerne direkte handel av aksjer og kryptovaluta på plattformen.

Publisert 13. apr. 2023 kl. 18.55
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 167 ord
SATSER AKSJER: Elon Musks Twitter satser på samarbeid med eToro. FOTO: Reuters

Twitter vil tilby sine brukere tilgang til aksjer, kryptovaluta og andre finansielle eiendeler gjennom et flunkende nytt partnerskap med eToro, i følge CNBC.

eToro ble grunnlagt i Israel i 2007 og er en nettbasert megler som lar brukerne kjøpe og selge aksjer, kryptovaluta og indeksfond.

En av mest populære funksjonene til eToro er en funksjon som lar folk etterligne handelsstrategiene til andre brukere. Selskapet har mer enn 32 millioner registrerte brukere i Europa, Asia og USA.

Funksjonen vil rulles ut på Twitter fra og med torsdag. Her vil brukerne kunne se kursdata, samt å foreta handler gjennom eToros handelsplattform. 

– Vi har vokst enormt de siste tre årene og har sett at stadig flere av brukerne våre interagerer på Twitter og lærer om markedene, sier adm. direktør Yoni Assia i eToro, og fortsetter:

– Det er kvalitetsinnhold, sanntidsdata om selskaper og hva som skjer rundt i verden. Vi tror dette partnerskapet vil gjøre det mulig for oss å nå ut til et nytt publikum og koble sammen merkene til Twitter og eToro.