<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Opsjonsfest i AutoStore

Primærinnsidere og andre opsjonshavere i AutoStore har utøvd opsjoner og deretter solgt aksjer med saftig gevinst.

    Publisert 28. apr. 2023 kl. 07.39
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 133 ord
    CASHER INN: Finansdirektør Bent Skisaker i AutoStore. Foto: AutoStore

    Primærinnsidere og andre opsjonshavere i AutoStores opsjonsprogram for ansatte har utøvd opsjoner på totalt 16,485 millioner aksjer i selskapet til innløsningskurs 3,84 kroner pr aksje. Primærinnsidere og andre opsjonshavere har deretter solgt 13,632 millioner aksjer til kurs 23 kroner, går det frem av en børsmelding torsdag.

    Blant primærinnsiderne som har solgt er finansdirektør Bent Skisaker, HR-direktør Anette Matre  og produktdirektør Carlos Fernández.

    Balansen mellom antall opsjoner utøvd av primærinnsidere og antall aksjer solgt av primærinnsidere, har blitt beholdt av selskapet som oppgjør for innløsningskursen som en del av en kontantløs utøvelse av opsjoner under opsjonsprogrammet, opplyses det.

    Dette var det første opsjonsutøvelsesvinduet etter børsnoteringen av Autostore, og selskapet planlegger å kvartalsvise opsjonsutøvelsesvinduer etter utgivelse kvartalsrapporter fremover. Opsjonene gjøres opp ved levering av AutoStores beholding av egne aksjer.

    Autostore-aksjen sluttet på 25 kroner på Oslo Børs torsdag.

    (TDN Direkt)