<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dorsey kritiserer Musks ledelse

Twitter-grunnlegger Jack Dorsey, som var en av de største forkjemperne for Elon Musks overtagelse av selskaept, sier nå at det aldri burde ha skjedd. 

  Publisert 30. apr. 2023 kl. 10.06
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 242 ord
  KRITISK: Twitter- og Block-grunnlegger Jack Dorsey.  Foto: Bloomberg

  Under en samtale med brukere på en annet sosialt medieplattform enn Twitter, Bluesky, sier Twitter-grunnleggeren at alt gikk rett i dunken etter oppkjøpet og at Elon Musk burde ha trukket seg fra avtalen, melder CNBC. 

  FÅR KRITIKK: Elon Musk har kuttet 85 prosent av Twitter-staben etter at han kjøpt opp selskapet i oktober. Foto: Bloomberg

  Kritikken fra Dorsey står i sterk kontrast til hva den tidligere Twitter-sjefen sa før oppkjøpet. Dorsey og Musk skal ha vært venner i årevis, og for et år siden mente Dorsey at oppkjøpet fra Musk var den eneste løsningen for selskapet. 

  Kommentarene til Dorsey kom etter at brukere på Bluesky, som blir markedsført som et mulig alternativ til Twitter, spurte Dorsey om han trodde Musk var den rette lederen for Twitter, noe Dorsey ikke svarte positivt på. 

  «Nei. Jeg tror heller ikke han opptrådte riktig etter å ha innsett at timingen var dårlig. Jeg synes heller ikke at styret skulle ha tvunget frem salget. Alt gikk i søpla,» skrev Dorsey. 

  Han la til at han er glad for at nye sosiale medieplattformer som Bluesky blir bygget. Ifølge CNBC har Dorsey vært investert i Bluesky siden 2019, da han fortsatt var konsernsjef i Twitter.