<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Pexip går sammen med HP-selskap

Pexips teknologi integreres nå i HP-selskapet Polys videoløsninger. Analysefirma mener det gir stor oppside for begge parter.

  Publisert 1. mai 2023 kl. 15.29
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 176 ord
  NYTT PARTNERSKAP: For Pexip og adm. direktør Trond Johannessen. Foto: Iván Kverme

   

  Pexip har innledet et samarbeid med HP-selskapet Poly for kommunikasjonsløsninger myntet på personvernbevisste kunder, opplyser videokonferanseselskapet mandag ettermiddag.

  I samarbeidet vil Poly integrere Pexips teknologi i sine løsninger kalt Poly PrivateConnect, Poly CloudConnect og Poly FedConnect. Sistnevnte er tilpasset offentlige organisasjoner i USA, på både føderalt, statlig og lokalt nivå.

  «Partnerskapet utvider Pexips rekkevidde og bringer teknologien til et bredere publikum. Poly arbeider med noen av verdens mest personvern- og sikkerhetsbevisste kunder på tvers av offentlige og storbedriftsmarkeder. Pexips videoteknologi er ideell for disse organisasjonene», kommenterer adm. direktør i Pexip, Trond Johannessen.

  Ira Weinstein, managing partner i markedsanalysefirmaet Recon Research, mener samarbeidet gir betydelig oppside for både Pexip og Poly. Han sier i Pexip-meldingen at det er en vinn-vinn-situasjon for både selskapene og kundene.

  Den amerikanske PC-giganten HP bekreftet overtagelsen av Poly i slutten av august 2022. Oppkjøpet skal ifølge HP få fart på deres strategi om å skape en mer vekstorientert portefølje og styrke satsingen på hybride arbeidsløsninger. Oppkjøpet ble opprinnelig kunngjort i mars i fjor.

  Oppkjøpet kostet HP tilsammen cirka 3,3 milliarder dollar, inkludert Polys gjeld.