<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Pexip er ute av grøfta – sjefen kjøper aksjer

Publisert 1. juni 2023 kl. 17.24
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 125 ord
Pexip er ute av grøfta – innsiderne kjøper aksjer
01.06.2023 Pexip var en stjerne på videokonferansehimmelen, men så sluknet den. Fra Trond K. Johannessen kom inn i selskapet i april 2022 og til oktober falt aksjen 75 prosent, og var da ned over 93 prosent fra toppen. Johannessen brukte imidlertid bare en drøy måned på å se at her måtte han kjøpe aksjer, og kjøpte for en knapp million. Han fortsatte å kjøpe litt utover høsten og i desember var han så sikker på overskudd i første kvartal 2023 at han gikk ut med det i Finansavisen. Torsdag var han gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar.

Pexip var en stjerne på videokonferansehimmelen, men så sluknet den og aksjen stupte. 

Fra Trond K. Johannessen kom inn i selskapet i april 2022 og til slutten av oktober falt aksjen 75 prosent, og var da ned over 93 prosent fra toppen. 

Johannessen brukte imidlertid bare en drøy måned på å se at her måtte han eie aksjer, og kjøpte for en knapp million. Han fortsatte å kjøpe litt i november og i desember var han så sikker på overskudd i første kvartal 2023 at han gikk ut med det i Finansavisen. 

Da var antallet ansatte i ferd med å bli redusert fra 570 til 325 og alle unødvendige kostnader var kuttet.

16. mai kjøpt Johannessen 13.000 aksjer til og torsdag var han gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar.