<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nekter å betale Google

Twitter har gjort massive kutt i kostnader etter at Elon Musk tok over selskapet. Nå nekter selskapet å betale Google Cloud-regningen som fornyes i juni.

Publisert 11. juni 2023 kl. 14.12
Oppdatert 11. juni 2023 klokken 14.22
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 125 ord
NEKTER: Reuters melder at Twitter nekter å betale regningen til Google. Foto: Reuters

Ifølge Reuters nekter Twitter å betale selskapets Google Cloud-regning samtidig som kontrakten skal fornyes i juni. Reuters viser til nyhetsbrevet Platformer som peker på at dette vil ha konsekvenser for flere av teamene i Twitter.

Kontrakten det er snakk om ble inngått før Elon Musk tok over selskapet i fjor, hvor avtalen strekker seg over flere år og er relatert til bekjempelse av spam og beskyttelse av kontoer, blant flere ting.

En annen bransjepublikasjon, The Information, hevder at Twitter har prøvd å reforhandle kontrakten med Google siden mars.

Etter at Musk tok over Twitter har selskapet gjennomført drastiske kutt i kostnader og sagt opp flere tusen ansatte. En kilde fortalte Reuters i november at Musk hadde beordret å kutte infrastrukturkostnader, slik som skytjenester, med over 1 milliard dollar.