<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Wanda trenger 30 millioner til

Lars Syse Christiansen må snart hente nye 30 millioner kroner til logistikk- og tjenesteselskapet Wanda.

Publisert 19. juni 2023 kl. 19.33
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 128 ord
Wanda trenger 30 millioner til
19.06.2023 Logistikk- og teknologiselskapet Wanda tilbyr tjenester som lager, logistikk, reparasjon, hjelp til kjøp og salg av brukte gjenstander og utleie. Selskapet hadde driftsinntekter på 10 millioner kroner i fjor og et underskudd på 20 millioner kroner. I år sikter selskapet mot inntekter på 20 millioner kroner, og neste år et målet å doble til 40 millioner kroner. Med det tror adm. dir. Lars Syse Christiansen at selskapet skal være cash positiv. Men selskapet trenger også mer kapital for å komme dit. Så langt har selskapet hentet 80 millioner kroner fra investorer som Ivar Tollefsens Fredensborg, Norselab, ProVenture, Obos og Posten Norge. Christiansen sier at de er i løpende dialog med investorer og sier at de skal hente 30 millioner rundt juletider i år.

Logistikk-, tjeneste- og teknologiselskapet Wanda tilbyr tjenester innen lager, logistikk, reparasjon, hjelp til kjøp og salg av brukte gjenstander og utleie. Selskapet hadde driftsinntekter på 10 millioner kroner i fjor og et underskudd på 20 millioner kroner. 

I år sikter selskapet mot inntekter på 20 millioner kroner, og neste år er målet å doble til 40 millioner kroner. Med det tror adm. dir. Lars Syse Christiansen også at selskapet skal være lønnsomt i 2024. Mandag var han gjest i Økonominyhetene på Finansavisen TV.

Så langt har selskapet hentet 80 millioner kroner fra investorer som Ivar Tollefsens Fredensborg, Norselab, ProVenture, Obos og Posten Norge. Selskapet har penger ut 2023, men Christiansen sier at de er i løpende dialog med investorer, og at de jobber med å hente 30 millioner før jul.