<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Toppsjefen går på dagen

Richard Brown går av som adm. direktør i Gaming Innovation Group med umiddelbar virkning.

Publisert 18. sep. 2023 kl. 09.15
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 177 ord
EXIT: Richard Brown er ferdig som sjef i Gaming Innovation Group. Foto: Gaming Innovation Group

 

Gaming Innovation Group (GIG) startet en strategisk gjennomgang tidligere i år med intensjonen om å dele selskapet inn i to separate enheter, for å fullt ut optimalisere vekstmulighetene og sikre at hver virksomhet kan dra nytte av de strategiske og økonomiske fleksibilitetene til deres særegne forretningsmodeller.

Nå melder selskapet at Richard Brown går av som adm. direktør i selskapet med umiddelbar virkning, samtidig som han vil ha en rådgivende rolle i styret frem til 31. desember 2023. Samtidig går styreleder Petter Nylander inn i rollen som adm. styreleder i perioden frem til den foreslåtte delingen av selskapet er fullført.

Richard Carter ble utnevnt som adm. direktør for Plattform & Sportsbook i august mens Jonas Warrer vil fortsette som adm. direktør i GiG Media.

– Vi er svært fornøyde med fremdriften i oppdelingen av GiG i to distinkte enheter for å styrke fremtidig ekspansjon og skape aksjonærverdi. Vi har nå to sterke administrerende direktører, Jonas Warrer for Media og Richard Carter for Plattform & Sportsbook, med full operasjonell ansvar for hver forretningsenhet, sier Petter Nylander i en melding.