<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kryptokongens brutale fall

Sam Bankman-Fried ble multimilliardær med kryptobørsen FTX før han fylte 30 år. Men selskapet kollapset, og millioner av kunder har tapt pengene sine. Nå er han funnet skyldig på alle de syv tiltalepunktene i rettssaken mot ham . Straffeutmålingen skal skje i mars neste år, og da risikerer han over hundre år i fengsel.

Publisert 10. nov. 2023 kl. 20.20
Lesetid: 16 minutter
Artikkellengde er 3934 ord
Konkurs med FTX: Sam Bankman-Fried bygget opp kryptobørsen FTX til en milliardbusiness, men nå er både hans og kundenes penger tapt. Etter å ha blitt funnet skyldig i rettssaken risikerer han over hundre år i fengsel.  Foto: Angela Weiss/AFP/NTB