<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Huddlestock vil hente penger i emisjon

Huddlestock Fintech vil hente mellom 10 og 15 millioner kroner gjennom en rettet emisjon. 

Publisert 10. nov. 2023 kl. 18.11
Oppdatert 10. nov. 2023 klokken 18.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 185 ord
HENTER PENGER: Daglig leder John E. Skajem i Huddlestock Fintech. Foto: Iván Kverme

 

Huddlestock Fintech vil hente mellom 10 og 15 millioner kroner i en rettet emisjon, det skriver selskapet i en børsmelding fredag ettermiddag. Emisjonskursen er satt til 1,20 kroner per aksje, tilsvarende en rabatt på 19 prosent fra dagens sluttkurs. Aksjen endte på 1,48 kroner da Oslo Børs stengte fredag. 

Selskapet oppgir at 31 investorer så langt har forhåndstegnet seg for over 11 millioner kroner. Blant investorene er daglig leder John E. Skajem og styreleder Øyvind Hovland, som til sammen har tegnet seg for 500 000 kroner. 

Kapitalen fra emisjonen skal brukes på å støtte vekstplanene i Tyskland og akselerere salgs- og onboardingsaktiviteter knyttet til nye kunder i Norden. Emisjonen vil rettes mot utvalgte norske og internasjonale investorer, heter det i meldingen. Hver investor vil i tillegg motta en halv opsjon per aksje, med en utøvelsespris på 1,80 kroner per aksje. 

Selskapet fikk gjennomgå i sommer etter at det skjulte tap i regnskapet fra 2022. Huddlestock Fintech la først frem et driftsresultat på minus 26,8 millioner kroner for 2022. Langt på overtid kom årsregnskapet, som viste en kraftig forverring. Dette førte til at de ble satt på straffebenken av Oslo Børs.