<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Viaplay utsetter kvartalsrapport – igjen

Kriserammede Viaplay utsetter kvartalsrapport, og fortsetter samtalene om en potensiell rekapitalisering.

Publisert 29. nov. 2023 kl. 06.05
Oppdatert 29. nov. 2023 klokken 06.31
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 170 ord
Foto: (c) Timonschneider | Dreamstime.com

Viaplay Group har onsdag morgen, kun en time før planlagt publisering, valgt å utsette sin kvartalsrapport med én dag, til torsdag 30. november, opplyses det i en melding.

Det er dermed andre gang selskapet utsetter rapporten for tredje kvartal. Opprinnelig skulle den blitt lagt frem 24. oktober, men ble da forskjøvet til «onsdag 29. november eller før».

Det Stockholm-noterte selskapet skriver nå at de vil fortsette diskusjonene med sine største aksjonærer, kreditorer og obligasjonseiere angående en potensiell rekapitalisering av konsernet.

Det var i sommer krisen i Viaplay ble kjent, etter blant annet innkjøp av dyre sportsrettigheter. Siden nyttår er aksjen ned over 80 prosent.

Tilbake i september kjøpte Schibsted en eierandel på 10,1 prosent i det kriserammede strømmeselskapet. Det overrasket den gang analytikerne.

– I hovedsak ser jeg ikke helt hvorfor Schibsted skal inn Viaplay – både med tanke på hvor Viaplay egentlig skal høre hjemme i Schibsted, særlig fordi det ikke er tvil om at Viaplay må hente penger som er forventet å være ekstremt utvannende, sa Danske Bank-analytiker Mads Ek Strøm til Finansavisen.