<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Dette abonnementet kutter du ikke

Netflix er og blir vinneren i strømmemarkedet, hevder Karl Johan Molnes. Han tror ikke det spiller noen rolle hva de andre gjør.

Publisert 24. jan. 2024 kl. 18.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 128 ord
– Dette abonnementet kutter du ikke
Tirsdagens rapport viser at Netflix er vinneren i strømmemarkedet, og sånn vil det ifølge Karl Johan Molnes være en god stund fremover. Det spiller ingen rolle hva de andre gjør, mener han.

For snart et år siden hevdet Finansavisens aksjekommentator Karl Johan Molnes at Netflix er vinneren i strømmemarkedet. Denne påstanden mener han ble manifestert av tirsdagens Netflix-rapport.

– De har prisingsmakt. Det er mye man kutter, men Netflix-abonnementet kutter man ikke, sa Molnes i Børsmorgen onsdag.

– Det har vært lett for dem å øke prisene, de har innført annonsebetaling og slått ned på passorddeling. Nå begynner de også å bli mer kreative på innhold, fortsatte han.

Netflix har den siste tiden lansert flere sportsdokumentarer, men tar det ifølge Molnes nå et steg videre gjennom den 10-årige samarbeidsavtalen som er signert med World Wrestling Entertainment (WWE). 

– Avtalen gjelder Raw-biten. Vil du se dette live, må du få gjort det før det kommer på Netflix, ettersom billettene da blir veldig dyre, fortsatte han.