<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– I praksis møter vi ingen konkurrenter

Publisert 9. feb. 2024 kl. 12.47
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 93 ord
Volue fortsetter veksten: – I praksis møter vi ingen konkurrenter
09.02.2024 Kraftteknologiselskapet Volue har vokst frem under paraplyen til Arendals Fossekompani og holder på målene sine om 15 prosent årlig vekst. Adm.dir. Trond Straumer kommer til studio og forteller at selv om de kan møte enkeltkonkurrenter i enten kraftproduksjon eller -trading, så opplever de ikke at noen konkurrerer om å levere løsninger som dekker hele verdikjeden slik de gjør. Vi spør om selskapet trenger påfyll av kapital etter at kassen krympet mye i fjor, hvordan ekspansjonen til Japan og andre markeder går og hvordan utsiktene er for selskapet.

Kraftteknologiselskapet Volue har vokst frem under paraplyen til Arendals Fossekompani og holder på målene sine om 15 prosent årlig vekst. Adm. direktør Trond Straume kommer til studio og forteller at selv om de kan møte enkeltkonkurrenter i enten kraftproduksjon eller -trading, så opplever de ikke at noen konkurrerer om å levere løsninger som dekker hele verdikjeden slik de gjør.

Vi spør om selskapet trenger påfyll av kapital etter at kassen krympet mye i fjor, hvordan ekspansjonen til Japan og andre markeder går og hvordan utsiktene er for selskapet.

Se hele dagens sending av Børsmorgen her:

«Sirupføre» og Kapital-porteføljen, Volue inntar Japan og S&P 5K
09.02.2024 Vi kaster over nyheter fra Kongsberg, Yara med utbyttekutt og kraftteknologiselskapet Volue, der toppsjef Trond Straume er gjest. Til studio kommer også Kapitals Sigurd Roll som forteller om deres aksjeportefølje, mens vi diskuterer S&P-indeksens milepæl på 5.000 poeng med aksjekommentator Karl Johan Molnes.