<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Dette kommer til å tryne noe helt spektakulært

Publisert 10. feb. 2024 kl. 16.24
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 100 ord
Molnes: – Dette kommer til å tryne noe helt spektakulært
– ARM er i ferd med å sette verdensrekord her. Det kom på børs til 20 ganger sales og med de tallene som kom nå handles de til 40 ganger sales. De gikk opp 60 prosent i går, sa aksjekommentator Karl Johan Molnes i Børsmorgen fredag. Molnes har også skrevet en kommentar i Finansavisen på det han omtaler som den største bobleblåseren. – Dette kommer til å tryne noe helt spektakulært, sa Molnes også, og la til at det er helt crazy. Se og høre hele kommentaren på børseksplosjonen i aksjen.

– ARM er i ferd med å sette verdensrekord her. Det kom på børs til 20 ganger sales og med de tallene som kom nå handles de til 40 ganger sales. Aksjen gikk opp 60 prosent i går, sa aksjekommentator Karl Johan Molnes i Børsmorgen fredag. Han trodde nesten ikke det han så og satte seg også rett ned og skrev en kommentar i Finansavisen på den største bobleblåseren.

– Dette kommer til å tryne noe helt spektakulært, sa Molnes også, og la til at det er helt crazy.

Se og høre hele kommentaren på børseksplosjonen i aksjen.

Se hele innslaget i videoruten øverst