<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Det var en fryktelig rapport

Nordic Semiconductor-kundene har fulle lagre og trenger ikke å øke dem på lenge, påpeker Mads Johannesen i Nordnet.

Publisert 12. feb. 2024 kl. 11.36
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 113 ord
- Det var ikke måte på hvor dårlig det stod til
12.02.2024 - Når man ser på de andre i sektoren er det nesten rart det ikke er mer vekst, sier investeringsøkonom Mads Johannesen i Nordnet etter tallslippet fra Nordic Semiconductors som sendte aksjen inn i en ny krasj. Vi diskuterer utviklingen sammen med aksjekommentator Karl Johan Molnes.

Nordic Semiconductor skuffet stort da selskapet la frem sin rapport for fjerde kvartal tirsdag i forrige uke. Markedet reagerte med å sende aksjen ned over 22 prosent, men siden har den korrigert markant opp.

– Det var ikke måte på hvor dårlig ting sto til, sa Nordnets investeringsøkonom Mads Johannesen da han gjestet Børsmorgen mandag.

– Det var en fryktelig rapport, og det er tydelig at kundene har fulle mikrochips-lagre. Skal vi tro rapporten har de heller ikke behov for å øke lagrene på sikt. Det er negativt for selskapet, la Johannesen til.

Etter å ha hentet seg inn igjen onsdag, torsdag og fredag, er Nordic Semiconductor omtrent uendret hittil i mandagens handel på Oslo Børs.