<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
1.200 mister jobben i Ericsson
Telekomselskapet Ericsson nedbemanner med 1.200 årsverk i Sverige på grunn av et krevende marked.
Venter fortsatt høye Telenor-utbytter
SEB-analytiker Markus Heiberg viser til at kontantstrømmene fra Asia er solide, samt at konsernet investeringsbehov i Norden har kommet ned.
Stusser over lav Telenor-prising
Carnegie-analytiker Oliver Pisani påpeker at selskapets børsnoterte Thailand-virksomhet har fått en kursoppgang på 50 prosent siden nyttår.
Telias dinosaurhistorie slår sprekker
Telias fortelling om dinosaurer og gammel infrastruktur tilslører sakens kjerne – at de mottar tunge subsidier til utbygging og drift av eget 5G-nett, skriver Birgitte Engebretsen i Telenor.
Telia melker norske mobilkunder
Det er lett å være enig med Telia i at Telenor er dominerende i det norske telemarkedet, men Telia sitter på en viktig del av løsningen, hevder førsteamanuensis Bjørn Hansen.
Dinosaurer glemmer fort
Telenor har rett i at det norske mobilmarkedet er det eneste i Europa som fortsatt er regulert. Årsaken til det er Telenors misbruk av markedsmakt, skriver Stein-Erik Vellan i Telia Norge.
Telenors kunder kan ikke fortsette å subsidiere Telia
Det gir ingen mening at Telenor skal fortsette å bekoste ytterligere utvikling av Telias allerede godt etablerte nett, skriver Sigve Brekke og Birgitte Engebretsen i Telenor.