<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kan bli kjøpt opp

Nortel varsler strategisk gjennomgang. Bakgrunnen er interesse fra norske og internasjonale aktører for et oppkjøp av det Euronext Growth-noterte teleselskapet.

    Publisert 15. mars 2023 kl. 09.00
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 118 ord
    KJØPSINTERESSE: For Nortel, her ved adm. direktør Christian Pritchard (t.v.) og styreleder Arild Hustad. Foto: Nortel

    NTEL

    Styret i Nortel har vedtatt å gjennomføre en strategisk gjennomgang av virksomheten. Bakgrunnen for gjennomgangen er henvendelser Nortel har mottatt fra både norske og utenlandske aktører med interesse om å kjøpe selskapet, fremgår det av en melding onsdag.

    – Med bakgrunn i mottatte henvendelser vil selskapet gjennomføre en rask og strukturert prosess som gir grunnlag for å bestemme beste vei videre for Nortel, sier styreleder Arild Hustad.

    Selskapet forventer avklaringer som følge av den strategiske gjennomgangen innen utgangen av andre kvartal. Nortel har engasjert SpareBank 1 Markets og AGP Advokater som rådgivere.

    Det er ingen garanti for at den strategiske gjennomgangen resulterer i en transaksjon, men prosessen vil uansett gi viktige avklaringer for selskapets videre utvikling, skriver selskapet.

    (TDN Direkt)