<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
økokrim
Skjerpet straffen for grovt bedrageri mot Husbanken
Gulating lagmannsrett har dømt to menn til fengsel for grovt bedrageri mot Husbanken, grov hvitvasking og brudd på bokføringsreglene.
Eksperter mener Økokrim bør granske
Flere eksperter på innsidehandel reagerer på at Økokrim mener det ikke er grunnlag for å vurdere spørsmål knyttet til innsidehandel i Huitfeldt-saken.
Økokrim-sjefen er inhabil i Huitfeldt-saken
Økokrim-sjef Pål Lønseth sier han er inhabil når påtalemyndigheten skal vurdere om det skal åpnes etterforskning mot utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap).
Økokrim advarer mot kriminelle håndverkere
Økokrim advarer mot kriminelle håndverkere som har som formål å bedra kundene sine. I år har aktørene oppsøkt steder rundt om i Sør-Norge og i Trøndelag.
Tiltalt for grov korrupsjon
Økokrim hevder det bevist at Anders Besseberg over ti år som IBU-president mottok bestikkelser i form av blant annet klokker og prostituerte. 77-åringen bestrider straffskyld.
Dømt for bedrageri – må betale 60 millioner i erstatning
– Dette er en spesiell sak med mange fornærmede, sier førstestatsadvokat i Økokrim, Marianne Bender.
Mann dømt for grovt bedrageri av en 94 år gammel dame
– Dette er en alvorlig sak, fordi det grove bedrageriet er rettet mot en eldre, sårbar og alderssvekket person, som fikk stor tiltro til mannen, sier påtaleansvarlig i Økokrim, statsadvokat Anne Allum.