<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
BGBIO
Mulig kjempegevinst i BerGenBio-aksjen
Prisen for BerGenBio og tegningsrettene spriker stort på Oslo Børs. – Får man til å låne aksjer, er dette en risikofri arbitrasje, sier Robert Næss.
Denne rundens vinner: Finansforeningen UiO
UiO-laget tok gullet i Nordnets porteføljekonkurranse, med en avkastning på 7,9 prosent siden 16. september. Ukens vinner var Børsklubben NHH.
Har hentet 1,4 mrd. – prises til 95 mill.
Trond Mohns BerGenBio har hentet nesten 1,4 milliarder kroner, og var priset til 4 milliarder på topp. Nå jakter selskapet krisepenger til en prislapp på under 100 millioner kroner.
BergenBio varsler kriselav kurs i emisjon
Tegningskursen i BergenBios fortrinnsemisjon, som delvis er garantert av investor Trond Mohn, er satt til 0,1 kroner pr. aksje.
BerGenBio: Kontantposisjon på 73 millioner kroner
Mandag presenterer BerGenBio nye data fra to studier, i tillegg til å opplyse om kontantposisjonen ved utgangen av første kvartal.
Skal hente 250 mill. – vil fokusere på én krefttype
Etter å ha svidd av over 600 millioner kroner de to siste årene skal BergenBio nå fokusere på ett kreftområde.
Spår massakre i BerGenBio
– Vi kommer til å se en ekstremt stor utvanning, sier DNB Markets-analytiker Geir Hiller Holom. Nå smadrer han kursmålet i BerGenBio og anbefaler salg av aksjen.