<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Christian nordby
Rekordmye dårlig laks: Satser på to aksjer
Oppdrettsbransjen sliter med mye dårlig fisk. Dette er aksjene som klarer seg best i første kvartal, mener Arctic Securities-analytiker Christian Nordby.
Bakkafrost har tapt 1 milliard i Skottland
Bakkafrost har tapt nesten 1 milliard kroner i Skottland. Analytiker Christian Olsen Nordby anslår at aksjekursen ville vært 45 prosent høyere uten Skottland-satsingen.
Analytikernes toppvalg før resultatrushet
Fiskesykdom og manetangrep har preget oppdretternes fjerde kvartal. Analytikerne Christian Nordby og Sander Lie trekker frem hvilke aksjer de ville satset på før tallslippet.
Stjerneanalytiker bytter jobb
Sjømatanalytiker Christian Nordby skifter arbeidsgiver, fra Kepler Cheuvreux til Arctic Securities. 
– Veldig imponerende
SalMar knuste analytikernes forventninger og føk opp på Oslo Børs. – De har alltid vært gode på kostnader, men nå var det eksepsjonelt bra, sier analytiker Christian Nordby.
– Du får den skotske virksomheten gratis
Analysesjef Christian Nordby er fremdeles bull på oppdrettssektoren. En av hans favorittaksjer fremstår nå som et åpenbart røverkjøp.
– Vil selvfølgelig være kjempepositivt
Kepler Cheuvreux-analytiker Christian Nordby var først ute og slaktet Atlantic Sapphire. – Ikke utenkelig, svarer han nå på om det er håp for aksjen.