<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Eirik Rafdal
Oversvømmes av ordre
AutoStore knuste forventningene og ser seg nødt til å jekke opp omsetningsmålet for i år. – Etterspørselen er ekstremt sterk, sier konsernsjef Karl Johan Lier.
Tror Autostore er enda mer verdt: Carnegie-analytiker Eirik Rafdal
Carnegie-analytiker Eirik Rafdal har troen på at robotlagerselskapet Autostore kan stige enda mer. Her forklarer han hvorfor han har en kjøpsanbefaling og et kursmål på 46,80 kroner på selskapet som var én av høstens store børsnoteringer. 
Analytiker om Meltwater-tilbakekjøp: – Handler nok litt om å vise tillit til egen vekst
Carnegie-analytiker Eirik Rafdal går gjennom Meltwater-caset som han denne høsten har hatt et kursmål på over 70 kroner på. Hvorfor har aksjen slitt og hvorfor kjøper selskapet tilbake aksjer for 50 millioner dollar? 
Kjøp Orkla og kjøp Adevinta mener Carnegie-analytiker
Carnegie-analytiker Eirik Rafdal går gjennom hvorfor han har en kjøpsanbefaling og kursmål på 195 kroner på Adevinta og 93 kroner på Orkla. Vil et Jotun-salg frigjøre verdier for aksjonærene?
– En hypervekstmulighet
Carnegie-analytiker Eirik Rafdal tar opp dekning av robotlagereventyret AutoStore og maner til kjøp. Han mener de strukturelle driverne er på selskapets side.
Gjenåpning sender flyaksjer i været
Norge har ikke mer enn åpnet opp før aksjekursene for flyselskapene tilsier at reisekåte nordmenn booker flybilletter som gale.
Tidenes første Flyr-analyse
En drøy måned etter børsnoteringen av Flyr kommer historiens første analyse på selskapet, skrevet av Carnegie.