<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Erik Hagerup
– Alle venter på at det skal smelle
Heimdal Forvaltning vokser i ekspressfart, og i år har forvaltningskapitalen økt med 85 prosent. Deler av suksessoppskriften har vært å holde seg unna svensk eiendom.
Skal starte nytt utbyttefond
Sigurd Klev er mannen bak Landkreditt Utbytte. Nå skal han starte et utbyttefond hos Stavanger-baserte Heimdal Forvaltning.
Konkursprising i SBB-lån
Ett av obligasjonslånene til svenske SBB handles til halv pris. – Tror man på rentemarkedet, så vil det forsvinne mye aksjekapital fremover, sier forvalter Erik Hagerup.
– Veksten har vært ekstrem
Pengene fosser inn i Heimdalfondene og siden starten av 2020 har forvaltningskapitalen økt med nesten 150 prosent til 1,14 milliarder kroner.
Herjer med konkurrentene i høyrentemarkedet
Heimdal Høyrente har vokst i ekspressfart, og i fjor dunket forvalter Erik Hagerup inn en avkastning på 9 prosent. Nå tror han på fest i obligasjonsmarkedet.
Gjorde gull av gråstein
Melin Medical ble dødsdømt, og på sitt laveste sto obligasjonskursen i 11 prosent av pålydende. Da klinket høyrenteforvalter Erik Hagerup til, og nå står kursen i 61.